Muuta käyttäjän roolia käyttöoikeuksia varten - (Hallitse käyttäjiä -toiminto)
Huomautus: Käyttääksesi Hallitse käyttäjiä -toimintoa, sinun on oltava kartan Ylläpitäjä . Lue lisää roolipohjaisista käyttöoikeuksista tästä linkistä:
Johdanto Hallitse käyttäjiä -toimintoon - Tee yhteistyötä yhdellä kartalla
Avaa "Hallitse käyttäjiä" -ikkuna
- Kirjaudu Scribble Maps -tilillesi osoitteessa:
https://www.scribblemaps.com/create(Valinnainen) Oppiaksesi kirjautumaan sisään, vieraile tässä linkissä:
Miten kirjaudutaan/rekisteröidytään - Avaa kartta.
Nämä ovat mahdolliset menetelmät:
Lataa kartta Omat kartat -ikkunasta
Lataa kartta käyttämällä Karttatunnusta - "Valikko > Lataa/tuo"
Lataa offline-karttatiedosto - "Valikko > Lataa tietokoneelta"
- Napsauta "VALIKKO"-painiketta ylätyökalurivillä.
- Kohdassa "Scribble Maps" napsauta "Tallenna kartta" -painiketta.
"Tallenna kartta" -ikkuna tulee näkyviin.
- Napsauta painiketta: "Hallitse käyttäjiä".
"HALLITSE KÄYTTÄJIÄ" -ikkuna tulee näkyviin.
Muuta käyttäjän roolia
- "HALLITSE KÄYTTÄJIÄ" -ikkunassa näet luettelon käyttäjistä ja heidän rooleistaan.
- Etsi käyttäjän rivi luettelosta.
Huomautus: Jotta käyttöoikeudet toimisivat, jokaisen käyttäjän on käytettävä määritettyä sähköpostiosoitettaan kirjautuessaan tililleen.
- Napsauta käyttäjän nykyistä roolia pudotusvalikon listalta. Valitse sitten uusi rooli:
Ylläpitäjä
- Ylläpitäjä voi muokata karttaa ja hallinnoida käyttäjiä.
- Kartan luojaa pidetään automaattisesti Ylläpitäjänä.
Muokkaaja- Muokkaaja voi muokata karttaa, mutta ei voi hallinnoida käyttäjiä.
Katselija- Katselija voi tarkastella karttaa, vaikka se olisi tallennettu tilassa "Suojattu".
- Jos "Julkinen" tai "Listaamaton" kartta on suojattu salasanalla, Katselija voi muokata karttaa, jos hän antaa salasanan.
- Jos kartta on tallennettu tilassa "Salattu", Katselijan ei tarvitse antaa alkuperäistä salasanaa tarkastellakseen karttaa. Katselijan tarvitsee vain antaa salaussalasana.
Huomautus: Jotta käyttäjä voi tallentaa kartan tilassa "Listaamaton", "Suojattu" tai "Salattu", käyttäjällä on oltava Pro-tili. Katso: Tallenna kartta > Valitse vaihtoehto sille, miten käyttäjät pääsevät karttaan
- Näet käyttäjän uuden roolin näkyvän ikkunassa.
- Napsauta valintaruutua , jossa näkyy viesti: "En ole robotti".
- (Valinnainen) Jos sinua pyydetään, suorita reCAPTCHA -menettely.
- Napsauta painiketta: "Tallenna käyttäjät".
- Napsauta painiketta: "Takaisin kartan tallennukseen".
- (Valinnainen) Tallenna kartta.
Huomautus: Kun olet napsauttanut "Tallenna käyttäjät" (vaihe 7), käyttöoikeusmuutokset tallennetaan automaattisesti karttatiedostoon. Sinun ei siis tarvitse tallentaa karttaa. Oppiaksesi tallentamaan karttoja, vieraile tässä linkissä: Tallenna kartta
(Valinnainen) Jos kaksi omistajaa/ylläpitäjää antaa käyttäjälle ristiriitaiset roolit
Tapaus 1:
Jos kaksi omistajaa/ylläpitäjää antaa käyttäjälle ristiriitaiset roolit Hallitse käyttäjiä -toiminnossa TAI Tiimi-verkkosovelluksessa:Käyttäjä saa käyttöoikeudet viimeisimmästä roolimuutoksesta.Tapaus 2:
Jos kaksi omistajaa/ylläpitäjää antaa käyttäjälle ristiriitaiset roolit Hallitse käyttäjiä -toiminnossa JA Tiimi-verkkosovelluksessa:Käyttäjä saa käyttöoikeudet siltä roolilta, jolla on enemmän oikeuksia.
Katso myös
Poista käyttäjän oikeus käyttää karttaa - (Hallitse käyttäjiä -toiminto)
Päivitetty