Poista käyttäjän käyttöoikeus karttaan - (Hallitse käyttäjiä -toiminto)
Huomautus: käyttääksesi Hallitse käyttäjiä -toimintoa, sinun on oltava kartan Ylläpitäjä varten. Lisätietoja roolipohjaisista käyttöoikeuksista saat tästä linkistä:
Johdanto Hallitse käyttäjiä -toimintoon - Tee yhteistyötä yhdellä kartalla
Avaa "Hallitse käyttäjiä" -ikkuna
- Kirjaudu Scribble Maps -tilillesi osoitteessa:
https://www.scribblemaps.com/create(Valinnainen) Lisätietoja kirjautumisesta saat tästä linkistä:
Miten kirjaudutaan/rekisteröidytään - Avaa kartta.
Nämä ovat mahdolliset menetelmät:
Lataa kartta Omat kartat -ikkunasta
Lataa kartta käyttämällä karttatunnusta - "Valikko > Lataa/tuo"
Lataa offline-karttatiedosto - "Valikko > Lataa tietokoneelta"
- Napsauta "VALIKKO"-painiketta ylätyökalurivillä.
- Kohdassa "Scribble Maps" napsauta "Tallenna kartta" -painiketta.
Näyttöön tulee "Tallenna kartta" -ikkuna tulee näkyviin.
- Napsauta painiketta: "Hallitse käyttäjiä".
Näyttöön tulee "HALLITSE KÄYTTÄJIÄ" -ikkuna tulee näkyviin.
Poista käyttäjän käyttöoikeus karttaan
- "HALLITSE KÄYTTÄJIÄ" -ikkunassa näet luettelon käyttäjistä ja heidän rooleistaan.
- Etsi käyttäjän rivi luettelosta.
- Napsauta käyttäjän nimen oikealla puolella olevaa roskakorikuvaketta.
- Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa kysytään, haluatko poistaa käyttäjän. Napsauta "Kyllä" -painiketta.
- Näet, että käyttäjän sähköpostiosoite on poistettu ikkunasta.
- Napsauta valintaruutua , jossa näkyy viesti: "En ole robotti".
- (Valinnainen) Suorita tarvittaessa reCAPTCHA -varmistus.
- Napsauta painiketta: "Tallenna käyttäjät".
- Napsauta painiketta: "Takaisin kartan tallennukseen".
- (Valinnainen) Tallenna kartta.
Huomautus: Kun olet napsauttanut "Tallenna käyttäjät" (vaihe 8), sovellus poistaa automaattisesti käyttäjän pääsyn karttaan. Sinun ei siis tarvitse tallentaa karttaa. Lisätietoja karttojen tallentamisesta saat tästä linkistä: Tallenna kartta
Katso myös
Muuta käyttäjän roolia käyttöoikeuksia varten - (Hallitse käyttäjiä -toiminto)
Päivitetty