ခွင့်ပြုချက်များအတွက် အသုံးပြုသူ၏ အခန်းကဏ္ဍကို ပြောင်းလဲရန် - (အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက်)
မှတ်စု: အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက်ကို အသုံးပြုရန် သင်သည် မြေပုံအတွက် စီမံခန့်ခွဲသူ ဖြစ်ရမည်။ အခန်းကဏ္ဍအလိုက် ခွင့်ပြုချက်များအကြောင်း ဤလင့်ခ်သို့ ဝင်ရောက်၍ လေ့လာရန်:
အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက် အကျဉ်းချုပ် - မြေပုံတစ်ခုတည်းတွင် ပူးပေါင်းဆောင်ရွက်ခြင်း
"အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ဝင်းဒိုးကို ဖွင့်ပါ
- သင့် Scribble Maps အကောင့်သို့ အကောင့်ဝင်ရန်:
https://www.scribblemaps.com/create(ရွေးချယ်နိုင်သည်) အကောင့်ဝင်နည်းကို လေ့လာရန် ဤလင့်ခ်သို့ ဝင်ရောက်ပါ:
အကောင့်ဝင်နည်း/စာရင်းသွင်းနည်း - မြေပုံကို ဖွင့်ပါ။
ဖြစ်နိုင်သော နည်းလမ်းများမှာ:
သင့်မြေပုံများ ဝင်းဒိုးမှ မြေပုံတစ်ခုကို ဖွင့်ရန်
မြေပုံ ID ကို အသုံးပြု၍ မြေပုံတစ်ခုကို ဖွင့်ရန် - "မီနူး > ဖွင့်ရန်/သွင်းယူရန်"
အော့ဖ်လိုင်း မြေပုံဖိုင်တစ်ခုကို အပ်လုဒ်တင်ရန် - "မီနူး > ကွန်ပျူတာမှ ဖွင့်ရန်"
- အပေါ်ဘက် ကိရိယာဘားရှိ "မီနူး" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
- "Scribble Maps" ခေါင်းစဉ်အောက်ရှိ "မြေပုံ သိမ်းဆည်းရန်" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
"မြေပုံ သိမ်းဆည်းရန်" ဝင်းဒိုး ပေါ်လာမည်။
- "အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
"အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ဝင်းဒိုး ပေါ်လာမည်။
အသုံးပြုသူ၏ အခန်းကဏ္ဍကို ပြောင်းလဲပါ
- "အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ဝင်းဒိုးတွင် အသုံးပြုသူများနှင့် ၎င်းတို့၏ အခန်းကဏ္ဍများစာရင်းကို တွေ့ရမည်။
- စာရင်းထဲတွင် အသုံးပြုသူ၏ တန်းကို ရှာပါ။
မှတ်စု: ခွင့်ပြုချက်များ အလုပ်လုပ်ရန် အသုံးပြုသူတစ်ဦးစီသည် ၎င်းတို့၏ အကောင့်သို့ အကောင့်ဝင်ရန် သတ်မှတ်ထားသော အီးမေးလ်လိပ်စာကို အသုံးပြုရမည်။
- ဆွဲချစာရင်းပေါ်ရှိ အသုံးပြုသူ၏ လက်ရှိအခန်းကဏ္ဍကို နှိပ်ပါ။ ထို့နောက် အခန်းကဏ္ဍအသစ်ကို ရွေးချယ်ပါ:
စီမံခန့်ခွဲသူ
- စီမံခန့်ခွဲသူသည် မြေပုံကို တည်းဖြတ်နိုင်ပြီး အသုံးပြုသူများကို စီမံခန့်ခွဲနိုင်သည်။
- မြေပုံကို ဖန်တီးသူကို စီမံခန့်ခွဲသူအဖြစ် အလိုအလျောက် သတ်မှတ်သည်။
တည်းဖြတ်သူ- တည်းဖြတ်သူသည် မြေပုံကို တည်းဖြတ်နိုင်သော်လည်း အသုံးပြုသူများကို စီမံခန့်ခွဲ၍ မရပါ။
ကြည့်ရှုသူ- ကြည့်ရှုသူသည် မြေပုံကို "လုံခြုံသော" အဖြစ် သိမ်းဆည်းထားသည်ဖြစ်စေ ကြည့်ရှုနိုင်သည်။
- "အများပြည်သူဆိုင်ရာ" သို့မဟုတ် "စာရင်းမသွင်းထားသော" မြေပုံတစ်ခုကို စကားဝှက်ဖြင့် ကာကွယ်ထားပါက ကြည့်ရှုသူသည် စကားဝှက်ကို ပေးလျှင် မြေပုံကို တည်းဖြတ်နိုင်သည်။
- မြေပုံကို "ဝှက်စာသွင်းထားသော" အဖြစ် သိမ်းဆည်းထားပါက ကြည့်ရှုသူသည် မြေပုံကိုကြည့်ရန် ကနဦးစကားဝှက်ကို ပေးရန် မလိုပါ။ ကြည့်ရှုသူသည် ဝှက်စာသွင်းစကားဝှက်ကိုသာ ပေးရမည်။
မှတ်စု: အသုံးပြုသူသည် မြေပုံကို "စာရင်းမသွင်းထားသော"၊ "လုံခြုံသော" သို့မဟုတ် "ဝှက်စာသွင်းထားသော" အဖြစ် သိမ်းဆည်းနိုင်ရန် Pro အကောင့် ရှိရမည်။ ကြည့်ရန်: မြေပုံ သိမ်းဆည်းခြင်း > အသုံးပြုသူများ မြေပုံကို မည်သို့ ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုနိုင်မည်ဆိုသည့် ရွေးချယ်စရာကို ရွေးချယ်ပါ
- ဝင်းဒိုးတွင် အသုံးပြုသူ၏ အခန်းကဏ္ဍအသစ်ကို ပြသထားသည်ကို တွေ့ရမည်။
- "ကျွန်ုပ်သည် ရိုဘော့ မဟုတ်ပါ" ဟူသော မက်ဆေ့ခ်ျကို ပြသထားသည့် အမှန်ခြစ်ရန်အကွက်ကို နှိပ်ပါ။
- (ရွေးချယ်နိုင်သည်) တောင်းဆိုပါက reCAPTCHA လုပ်ထုံးလုပ်နည်းကို ဆောင်ရွက်ပါ။
- "အသုံးပြုသူများ သိမ်းဆည်းရန်" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
- "မြေပုံ သိမ်းဆည်းရန်သို့ နောက်သို့" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
- (ရွေးချယ်နိုင်သည်) မြေပုံကို သိမ်းဆည်းပါ။
မှတ်စု: "အသုံးပြုသူများ သိမ်းဆည်းရန်" ကို နှိပ်ပြီးနောက် (အဆင့် #7) ခွင့်ပြုချက်ပြောင်းလဲမှုများကို မြေပုံဖိုင်တွင် အလိုအလျောက် သိမ်းဆည်းပေးသည်။ ထို့ကြောင့် မြေပုံကို သိမ်းဆည်းရန် မလိုပါ။ မြေပုံများကို သိမ်းဆည်းနည်း လေ့လာရန် ဤလင့်ခ်သို့ ဝင်ရောက်ပါ: မြေပုံ သိမ်းဆည်းခြင်း
(ရွေးချယ်နိုင်သည်) ပိုင်ရှင်/စီမံခန့်ခွဲသူ နှစ်ဦးက အသုံးပြုသူတစ်ဦးအား ကွဲလွဲသော အခန်းကဏ္ဍများ ပေးပါက
အခြေအနေ #1:
ပိုင်ရှင်/စီမံခန့်ခွဲသူ နှစ်ဦးက အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက် သို့မဟုတ် အသင်း ဝက်ဘ်အက်ပ်တွင် အသုံးပြုသူတစ်ဦးအား ကွဲလွဲသော အခန်းကဏ္ဍများ ပေးပါက:အသုံးပြုသူသည် အပြောင်းအလဲ ပြုလုပ်သည့် အခန်းကဏ္ဍများထဲမှ နောက်ဆုံးတစ်ခု၏ ခွင့်ပြုချက်များကို ရရှိမည်။အခြေအနေ #2:
ပိုင်ရှင်/စီမံခန့်ခွဲသူ နှစ်ဦးက အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက် နှင့် အသင်း ဝက်ဘ်အက်ပ်တွင် အသုံးပြုသူတစ်ဦးအား ကွဲလွဲသော အခန်းကဏ္ဍများ ပေးပါက:အသုံးပြုသူသည် အခွင့်အရေး ပိုများသည့် အခန်းကဏ္ဍ၏ ခွင့်ပြုချက်များကို ရရှိမည်။
ဆက်စပ်ဖတ်ရှုရန်
နောက်ဆုံး ပြင်ဆင်ချိန်