معرفی ویژگی مدیریت کاربران - همکاری روی یک نقشه
مقدمه
توضیحات
- کاربرانی که میتوانند به نقشه دسترسی داشته باشند.
- مجوزهای مبتنی بر نقش هر کاربر.
یادداشت: با فعالسازی دسترسی به نقشه از طریق حسابهای کاربری، امنیت را بهبود میبخشید، زیرا نیازی به اشتراکگذاری گذرواژههای نقشه ندارید.
ویژگی مدیریت کاربران در پنجره «ذخیره نقشه» در Scribble Maps قرار دارد.
چه زمانی از ویژگی مدیریت کاربران یا برنامه وب تیم استفاده کنیم
ویژگی مدیریت کاربران برای اشتراکگذاری سریع یک نقشه با کاربران مشخص طراحی شده است.
اگر قرار است روی چندین نقشه همکاری کنید، توصیه میکنیم بهجای آن از برنامه وب تیم استفاده کنید. برای یادگیری روش آن به این پیوند مراجعه کنید: معرفی برنامه وب تیم - همکاری روی چندین نقشه
همکاری
برای آشنایی با بهترین روشها برای همکاری با تیم خود، به این پیوند مراجعه کنید: همکاری (شامل ادغام نقشهها)
دعوت از یک کاربر برای دسترسی به نقشه
باز کردن پنجره «مدیریت کاربران»
-
وارد حساب Scribble Maps خود شوید:
https://www.scribblemaps.com/create(اختیاری) برای یادگیری روش ورود به حساب، به این پیوند مراجعه کنید:
نحوه ورود/ثبتنام -
نقشه را باز کنید.
روشهای ممکن عبارتاند از:
بارگذاری نقشه از پنجره نقشههای شما
بارگذاری نقشه با استفاده از شناسه نقشه - «منو > بارگذاری فایل واردشده»
-
روی دکمه «منو» در نوار ابزار بالا کلیک کنید.
-
در زیر عنوان «Scribble Maps»، روی «ذخیره نقشه» کلیک کنید.
پنجره «ذخیره نقشه» نمایش داده میشود. -
روی دکمه «مدیریت کاربران» کلیک کنید.
پنجره «مدیریت کاربران» نمایش داده میشود.
افزودن کاربر
-
در زیر عنوان «ایمیل»، نشانی ایمیل کاربری را که برای دسترسی به نقشه دعوت میکنید وارد کنید.
یادداشت: برای اعمال مجوزها، هر کاربر باید برای ورود به حساب خود از نشانی ایمیل مشخصشده استفاده کند.
-
در زیر عنوان «نقش»، روی فهرست کشویی کلیک کنید. سپس نقش کاربر را انتخاب کنید:
مدیر- مدیر میتواند نقشه را ویرایش کند و کاربران را مدیریت کند.
- سازنده نقشه بهطور خودکار مدیر محسوب میشود.
ویرایشگر- ویرایشگر میتواند نقشه را ویرایش کند، اما نمیتواند کاربران را مدیریت کند.
بیننده- بیننده میتواند نقشه را مشاهده کند، حتی اگر بهصورت «امن» ذخیره شده باشد.
- اگر نقشه «عمومی» یا «فهرستنشده» دارای گذرواژه باشد، بیننده در صورت ارائه گذرواژه میتواند نقشه را ویرایش کند.
- اگر نقشه بهصورت «رمزگذاریشده» ذخیره شده باشد، بیننده برای مشاهده نقشه نیازی به ارائه گذرواژه اولیه ندارد. بیننده فقط باید گذرواژه رمزگذاری را ارائه کند.
یادداشت: برای اینکه کاربر بتواند نقشهای را بهصورت «فهرستنشده»، «امن» یا «رمزگذاریشده» ذخیره کند، باید حساب حرفهای داشته باشد. ببینید: ذخیره نقشه > انتخاب گزینه مربوط به نحوه دسترسی کاربران به نقشه
-
روی دکمه «افزودن» کلیک کنید.
نشانی ایمیل کاربر را در پنجره مشاهده خواهید کرد.یادداشت: بسته به نوع حساب شما، محدودیتهایی برای تعداد کاربران حساب رایگان که میتوانید اضافه کنید وجود دارد. اگر دارای:- حساب رایگان باشید، میتوانید ۱ کاربر رایگان و تعداد نامحدودی کاربر حرفهای اضافه کنید.
- حساب حرفهای باشید، میتوانید ۵ کاربر رایگان و تعداد نامحدودی کاربر حرفهای اضافه کنید.
-
(اختیاری) کاربر دیگری اضافه کنید.
-
روی کادر انتخاب با پیام «I’m not a robot» کلیک کنید.
-
(اختیاری) در صورت درخواست، مراحل reCAPTCHA را انجام دهید.
-
روی دکمه «ذخیره کاربران» کلیک کنید.
یادداشت: هر کاربر مشخصشده یک ایمیل دعوت حاوی پیوند نقشه دریافت خواهد کرد.
-
روی دکمه «Back to Map Save» کلیک کنید.
-
(اختیاری) نقشه را ذخیره کنید.
یادداشت: بعد از کلیک روی «ذخیره کاربران» (گام ۷)، تغییرات مجوزها بهطور خودکار در فایل نقشه ذخیره میشوند. بنابراین نیازی به ذخیره نقشه نیست. برای یادگیری روش ذخیره نقشهها، به این پیوند مراجعه کنید: ذخیره یک نقشه
(اختیاری) اگر دو مالک/مدیر نقشهای متناقضی به یک کاربر بدهند
حالت ۱:
اگر دو مالک/مدیر در ویژگی مدیریت کاربران یا برنامه وب تیم نقشهای متناقضی به یک کاربر بدهند:کاربر مجوزهای آخرین تغییر نقش را دریافت میکند.حالت ۲:
اگر دو مالک/مدیر در ویژگی مدیریت کاربران و برنامه وب تیم نقشهای متناقضی به یک کاربر بدهند:کاربر مجوزهای نقشی را که امتیازات بیشتری دارد دریافت میکند.
همچنین ببینید
تغییر نقش کاربر برای مجوزها - (ویژگی مدیریت کاربران)
حذف مجوز دسترسی کاربر به نقشه - (ویژگی مدیریت کاربران)
آخرین بهروزرسانی