Stel het kaartbeveiligingsbeleid van uw team in (Team web-app)
Waar het kaartbeveiligingsbeleid zich bevindt
De Map Security-pagina is de plek waar u beheert hoe leden teamkaarten opslaan en delen. U opent deze via het item Map Security onder Maps in de zijbalk van het teamportaal. Alleen eigenaren en beheerders kunnen deze instellingen zien en wijzigen.
Team Map Saving
Deze schakelaars bepalen hoe teamkaarten kunnen worden gedeeld. Ze hebben geen SSO nodig.
Allow Public Maps
Wanneer dit is ingeschakeld, kunnen leden Public kaarten opslaan in het team. Public kaarten worden vermeld en zijn doorzoekbaar door iedereen in de ScribbleMaps-gids. Wanneer u dit inschakelt, vraagt een bevestiging u dit te bevestigen voordat het van kracht wordt.
Dit staat standaard uit, waardoor teamkaarten buiten de openbare gids worden gehouden.
Allow Unlisted Maps
Wanneer dit is ingeschakeld, kunnen leden Unlisted kaarten opslaan in het team. Unlisted kaarten verschijnen niet in zoekopdrachten of lijsten, maar iedereen met de link kan ze bekijken. Wanneer u dit inschakelt, vraagt een bevestiging u dit te bevestigen voordat het van kracht wordt.
Wanneer dit is uitgeschakeld, kunnen kaarten die in het team zijn opgeslagen alleen Secure of Encrypted zijn. Unlisted is niet toegestaan.
Allow Password Access
Wanneer dit is uitgeschakeld, kunnen teamkaarten geen toegangswachtwoord gebruiken. Toegang is alleen mogelijk via teamlidmaatschap of expliciete toestemming.
Block Personal Map Saving
Dit beleid stuurt de opgeslagen kaarten van een lid naar het team in plaats van naar hun persoonlijke account. Het werkt voor leden van wie het e-mailadres overeenkomt met een van uw geverifieerde SSO-domeinen.
U moet eerst ten minste één SSO-domein verifiëren. Als u er geen heeft, toont de pagina een waarschuwing met een link om een domein te verifiëren op de SSO-instellingenpagina, en blijft de schakelaar uit.
Wanneer ten minste één domein is geverifieerd, toont de pagina:
- De lijst met geverifieerde domeinen en hoeveel gebruikers elk domein heeft.
- Hoeveel gebruikers e-mailadressen met een geverifieerd domein hebben.
- Hoeveel van hun persoonlijke kaarten hierdoor zouden worden beïnvloed.
Gebruik de schakelaar Block Personal Saving om het beleid in te schakelen. Wanneer dit is ingeschakeld, worden alle opgeslagen kaarten van getroffen gebruikers opgeslagen in het team.
Bestaande persoonlijke kaarten migreren
Wanneer u het beleid inschakelt en de getroffen gebruikers nog persoonlijke kaarten hebben, vraagt de pagina of u deze nu wilt verplaatsen.
- Klik op Migrate Maps to Team om de bestaande persoonlijke kaarten naar het team te verplaatsen.
- Klik op Skip om ze te laten zoals ze zijn.
Als er kaarten achterblijven, behoudt de pagina een migratieknop zodat u de resterende kaarten later kunt verplaatsen.
Laatst bijgewerkt