Κέντρο βοήθειας Scribble Maps
Αλλαγή γλώσσας

Ορίστε τις πολιτικές ασφαλείας χαρτών της ομάδας σας (Team web app)

Where the map security policies live

Η σελίδα Map Security είναι το μέρος όπου ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη αποθηκεύουν και μοιράζονται τους χάρτες της ομάδας. Την ανοίγετε από το στοιχείο Map Security κάτω από το Maps στην πλευρική εργαλειοθήκη της πύλης της ομάδας. Μόνο οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές μπορούν να δουν και να αλλάξουν αυτές τις ρυθμίσεις.

Team Map Saving

Αυτοί οι διακόπτες ελέγχουν τον τρόπο κοινής χρήσης των χαρτών της ομάδας. Δεν απαιτούν SSO.

Allow Public Maps

Όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο, τα μέλη μπορούν να αποθηκεύουν Public χάρτες στην ομάδα. Οι Public χάρτες εμφανίζονται σε λίστα και είναι αναζητήσιμοι από οποιονδήποτε στον κατάλογο του ScribbleMaps. Όταν το ενεργοποιείτε, μια επιβεβαίωση σας ζητά να το αποδεχτείτε προτού τεθεί σε ισχύ.

Αυτό είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή, γεγονός που κρατά τους χάρτες της ομάδας εκτός του δημόσιου καταλόγου.

Allow Unlisted Maps

Όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο, τα μέλη μπορούν να αποθηκεύουν Unlisted χάρτες στην ομάδα. Οι Unlisted χάρτες δεν εμφανίζονται στην αναζήτηση ή στις λίστες, αλλά οποιοσδήποτε έχει τον σύνδεσμο μπορεί να τους δει. Όταν το ενεργοποιείτε, μια επιβεβαίωση σας ζητά να το αποδεχτείτε προτού τεθεί σε ισχύ.

Όταν αυτό είναι απενεργοποιημένο, οι χάρτες που αποθηκεύονται στην ομάδα μπορούν να είναι μόνο Secure ή Encrypted. Το Unlisted δεν επιτρέπεται.

Allow Password Access

Όταν αυτό είναι απενεργοποιημένο, οι χάρτες της ομάδας δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικό πρόσβασης. Η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω συμμετοχής στην ομάδα ή με ρητή άδεια.

Block Personal Map Saving

Αυτή η πολιτική κατευθύνει τις αποθηκεύσεις χαρτών ενός μέλους στην ομάδα αντί για τον προσωπικό του λογαριασμό. Λειτουργεί για μέλη των οποίων το email αντιστοιχεί σε έναν από τους επαληθευμένους τομείς SSO σας.

Πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε τουλάχιστον έναν τομέα SSO. Εάν δεν έχετε κανέναν, η σελίδα εμφανίζει μια προειδοποίηση με έναν σύνδεσμο για την επαλήθευση ενός τομέα στη σελίδα SSO settings, και ο διακόπτης παραμένει απενεργοποιημένος.

Όταν επαληθευτεί τουλάχιστον ένας τομέας, η σελίδα εμφανίζει:

  • Τη λίστα με τους verified domains και πόσους χρήστες έχει ο καθένας.
  • Πόσοι χρήστες έχουν email από επαληθευμένο τομέα.
  • Πόσοι από τους προσωπικούς τους χάρτες θα επηρεαστούν.

Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη Block Personal Saving για να ενεργοποιήσετε την πολιτική. Όταν είναι ενεργοποιημένη, όλες οι αποθηκεύσεις χαρτών από τους επηρεαζόμενους χρήστες αποθηκεύονται στην ομάδα.

Migrate existing personal maps

Όταν ενεργοποιείτε την πολιτική και οι επηρεαζόμενοι χρήστες εξακολουθούν να έχουν προσωπικούς χάρτες, η σελίδα σάς ρωτά αν θέλετε να τους μεταφέρετε τώρα.

  • Κάντε κλικ στο Migrate Maps to Team για να μεταφέρετε τους υπάρχοντες προσωπικούς χάρτες στην ομάδα.
  • Κάντε κλικ στο Skip για να τους αφήσετε ως έχουν.

Εάν απομείνουν χάρτες, η σελίδα διατηρεί ένα κουμπί μεταφοράς, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τους υπόλοιπους χάρτες αργότερα.

Τελευταία ενημέρωση