Centrul de ajutor Scribble Maps
Schimbă limba

Eliminarea permisiunii unui utilizator de a accesa o hartă - (caracteristica Manage Users)

Notă: Pentru a utiliza caracteristica Manage Users, trebuie să fiți Admin pentru hartă. Aflați mai multe despre permisiunile bazate pe roluri accesând acest link:
Introducere în caracteristica Manage Users - Colaborarea pe o singură hartă

Deschideți fereastra „Manage Users”

  1. Conectați-vă la contul Scribble Maps la:
    https://www.scribblemaps.com/create 
    (Opțional) Pentru a afla cum să vă conectați, accesați acest link:
    Cum să vă conectați/înregistrați
     
  2. Deschideți harta.
    Acestea sunt metodele posibile:

    Încărcați o hartă din fereastra Your Maps

    Încărcați o hartă folosind Map ID - „Menu > Load Import”

    Încărcați un fișier de hartă offline - „Menu > Load From Computer”

     
  3. Faceți clic pe butonul „MENU” din bara de instrumente de sus.
     
  4. Sub titlul „Scribble Maps”, faceți clic pe butonul „Save Map”.
    Va apărea fereastra „Save Map”.
     
  5. Faceți clic pe butonul: „Manage Users”.
    Va apărea fereastra „MANAGE USERS”.

Eliminarea permisiunii utilizatorului de a accesa harta

  1. În fereastra „MANAGE USERS”, veți vedea lista de utilizatori și rolurile acestora.
     
  2. Găsiți rândul utilizatorului în listă.
     
  3. În dreapta numelui utilizatorului, faceți clic pe pictograma coș de gunoi.
     
  4. Va apărea o fereastră pop-up care vă va întreba dacă doriți să ștergeți utilizatorul. Faceți clic pe butonul „Yes”.
     
  5. Veți vedea că adresa de e-mail a utilizatorului a fost eliminată din fereastră.
     
  6. Faceți clic pe caseta de selectare care afișează mesajul: „I’m not a robot”. 
     
  7. (Opțional) Dacă vi se solicită, efectuați procedura reCAPTCHA.  
     
  8. Faceți clic pe butonul: „Save Users”.
     
  9. Faceți clic pe butonul: „Back to Map Save”.
     
  10. (Opțional) Salvați harta.
    Notă: După ce faceți clic pe „Save Users” (Pasul #8), aplicația elimină automat accesul utilizatorului la hartă. Prin urmare, nu este necesar să salvați harta. Pentru a afla cum să salvați hărți, accesați acest link: Salvarea unei hărți
 

Vezi și

Modificarea rolului unui utilizator pentru permisiuni - (caracteristica Manage Users) 

 
 

Ultima actualizare