הסרת הרשאת הגישה של משתמש למפה - (תכונת ניהול משתמשים)
הערה: כדי להשתמש בתכונת ניהול משתמשים, עליך להיות מנהל מערכת של המפה. מידע נוסף על הרשאות מבוססות תפקידים זמין בקישור הבא:
מבוא לתכונת ניהול משתמשים - שיתוף פעולה במפה אחת
פתיחת החלון "ניהול משתמשים"
- היכנס/י לחשבון Scribble Maps שלך בכתובת:
https://www.scribblemaps.com/create(אופציונלי) כדי ללמוד כיצד להיכנס לחשבון, היכנס/י לקישור הבא:
כיצד להתחבר/להירשם - פתח/י את המפה.
אלה השיטות האפשריות:
- לחץ/י על הכפתור "תפריט" בסרגל הכלים העליון.
- תחת הכותרת "Scribble Maps ", לחץ/י על הכפתור "שמירת המפה".
החלון "שמירת המפה" יופיע.
- לחץ/י על הכפתור: "ניהול משתמשים".
החלון "ניהול משתמשים" יופיע.
הסרת הרשאת הגישה של המשתמש למפה
- בחלון "ניהול משתמשים", תראה/י את רשימת המשתמשים ותפקידיהם.
- מצא/י ברשימה את השורה של המשתמש.
- מימין לשם המשתמש, לחץ/י על סמל פח האשפה.
- תופיע הודעה קופצת ששואלת אם למחוק את המשתמש. לחץ/י על הכפתור "כן".
- תראה/י שכתובת הדוא"ל של המשתמש הוסרה מהחלון.
- לחץ/י על תיבת הסימון שמציגה את ההודעה: "אני לא רובוט".
- (אופציונלי) אם תתבקש/י, בצע/י את הליך reCAPTCHA.
- לחץ/י על הכפתור: "שמירת משתמשים".
- לחץ/י על הכפתור: "חזרה לשמירת המפה".
- (אופציונלי) שמור/י את המפה.
הערה: אחרי שלוחצים על "שמירת משתמשים" (צעד #8), האפליקציה מסירה אוטומטית את גישת המשתמש למפה. לכן אין צורך לשמור את המפה. כדי ללמוד כיצד לשמור מפות, היכנס/י לקישור הבא: שמירת מפה
ראה/י גם
שינוי תפקיד של משתמש לצורך הרשאות - (תכונת ניהול משתמשים)
עודכן לאחרונה