Κέντρο βοήθειας Scribble Maps
Αλλαγή γλώσσας

Κατάργηση δικαιώματος πρόσβασης χρήστη σε χάρτη - (λειτουργία Manage Users)

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Manage Users, πρέπει να είστε Admin για τον χάρτη. Μάθετε για τα δικαιώματα βάσει ρόλων επισκεπτόμενοι αυτόν τον σύνδεσμο:
Εισαγωγή στη λειτουργία Manage Users - Συνεργασία σε έναν μόνο χάρτη

Ανοίξτε το παράθυρο "Manage Users"

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Scribble Maps στη διεύθυνση:
    https://www.scribblemaps.com/create 
    (Προαιρετικά) Για να μάθετε πώς να συνδεθείτε, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο:
    Πώς να συνδεθείτε/εγγραφείτε
     
  2. Ανοίξτε τον χάρτη.
    Αυτές είναι οι πιθανές μέθοδοι:

    Φόρτωση χάρτη από το παράθυρο Your Maps

    Φόρτωση χάρτη με χρήση του Map ID - "Menu > Load Import"

    Μεταφόρτωση αρχείου χάρτη εκτός σύνδεσης - "Menu > Load From Computer"

     
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί "MENU" στην επάνω εργαλειοθήκη.
     
  4. Κάτω από την επικεφαλίδα "Scribble Maps", κάντε κλικ στο κουμπί "Save Map".
    Θα εμφανιστεί το παράθυρο "Save Map".
     
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί: "Manage Users".
    Θα εμφανιστεί το παράθυρο "MANAGE USERS".

Κατάργηση του δικαιώματος πρόσβασης του χρήστη στον χάρτη

  1. Στο παράθυρο "MANAGE USERS", θα δείτε τη λίστα των χρηστών και τους ρόλους τους.
     
  2. Βρείτε τη σειρά του χρήστη στη λίστα.
     
  3. Στα δεξιά του ονόματος του χρήστη, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.
     
  4. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ρωτάει αν θέλετε να διαγράψετε τον χρήστη. Κάντε κλικ στο κουμπί "Yes".
     
  5. Θα δείτε ότι η διεύθυνση email του χρήστη έχει αφαιρεθεί από το παράθυρο.
     
  6. Κάντε κλικ στο πλαίσιο επιλογής που εμφανίζει το μήνυμα: "I’m not a robot". 
     
  7. (Προαιρετικά) Εάν σας ζητηθεί, εκτελέστε τη διαδικασία reCAPTCHA.  
     
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί: "Save Users".
     
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί: "Back to Map Save".
     
  10. (Προαιρετικά) Αποθηκεύστε τον χάρτη.
    Σημείωση: Αφού κάνετε κλικ στο "Save Users" (Βήμα #8), η εφαρμογή αφαιρεί αυτόματα την πρόσβαση του χρήστη στον χάρτη. Επομένως, δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τον χάρτη. Για να μάθετε πώς να αποθηκεύετε χάρτες, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο: Αποθήκευση χάρτη
 

Δείτε επίσης

Αλλαγή ρόλου χρήστη για δικαιώματα - (λειτουργία Manage Users) 

 
 

Τελευταία ενημέρωση