Centar za pomoć Scribble Maps
Promijeni jezik

Uklanjanje korisnikova dopuštenja za pristup karti - (značajka Upravljaj korisnicima)

Napomena: Za korištenje značajke Upravljaj korisnicima morate biti Administrator za kartu. Saznaj više o dopuštenjima temeljenim na ulogama na ovoj poveznici:
Uvod u značajku Upravljaj korisnicima - Suradnja na jednoj karti

Otvorite prozor "Upravljaj korisnicima"

  1. Prijavite se na svoj Scribble Maps račun na:
    https://www.scribblemaps.com/create 
    (Neobavezno) Da biste saznali kako se prijaviti, posjetite ovu poveznicu:
    Kako se prijaviti/registrirati
     
  2. Otvorite kartu.
    Moguće metode su:

    Učitajte kartu iz prozora Vaše karte

    Učitajte kartu pomoću ID-a karte - "Izbornik > Učitaj uvoz"

    Prenesite izvanmrežnu datoteku karte - "Izbornik > Učitaj s računala"

     
  3. Klikni gumb "IZBORNIK" na gornjoj alatnoj traci.
     
  4. Pod naslovom "Scribble Maps" klikni gumb "Spremi kartu".
    Pojavit će se prozor "Spremi kartu".
     
  5. Klikni gumb: "Upravljaj korisnicima".
    Pojavit će se prozor "UPRAVLJAJ KORISNICIMA".

Uklonite korisnikovo dopuštenje za pristup karti

  1. U prozoru "UPRAVLJAJ KORISNICIMA" vidjet ćete popis korisnika i njihovih uloga.
     
  2. Pronađite redak korisnika na popisu.
     
  3. Desno od korisnikova imena klikni Ikonu kante za smeće.
     
  4. Pojavit će se skočni prozor koji pita želite li izbrisati korisnika. Klikni gumb "Da".
     
  5. Vidjet ćete da je korisnikova adresa e-pošte uklonjena iz prozora.
     
  6. Klikni potvrdni okvir s porukom: "Nisam robot". 
     
  7. (Neobavezno) Ako se to zatraži, provedite postupak reCAPTCHA.  
     
  8. Klikni gumb: "Spremi korisnike".
     
  9. Klikni gumb: "Natrag na spremanje karte".
     
  10. (Neobavezno) Spremite kartu.
    Napomena: Nakon što klikneš "Spremi korisnike" (Korak #8), aplikacija automatski uklanja korisnikov pristup karti. Stoga ne morate spremiti kartu. Da biste saznali kako spremiti karte, posjetite ovu poveznicu: Spremanje karte
 

Vidi također

Promjena korisnikove uloge za dopuštenja - (značajka Upravljaj korisnicima) 

 
 

Zadnje ažuriranje