Scribble Maps सहायता केन्द्र
भाषा परिवर्तन गर्नुहोस्

नक्सा पहुँच गर्ने प्रयोगकर्ताको अनुमति हटाउनुहोस् - (प्रयोगकर्ताहरू व्यवस्थापन गर्नुहोस् सुविधा)

नोट: प्रयोगकर्ताहरू व्यवस्थापन गर्नुहोस् सुविधा प्रयोग गर्न, तपाईं सो नक्साका लागि एडमिन हुनुपर्छ। भूमिकामा आधारित अनुमतिहरूबारे सिक्नुहोस् यो लिंकमा जानुहोस्:
प्रयोगकर्ताहरू व्यवस्थापन गर्नुहोस् सुविधाको परिचय - एउटै नक्सामा सहकार्य गर्नुहोस्

"प्रयोगकर्ताहरू व्यवस्थापन गर्नुहोस्" विन्डो खोल्नुहोस्

  1. आफ्नो Scribble Maps खातामा लगइन गर्नुहोस्:
    https://www.scribblemaps.com/create 
    (ऐच्छिक) लगइन कसरी गर्ने भनेर सिक्नुहोस् यो लिंकमा जानुहोस्:
    कसरी लगइन/दर्ता गर्ने
     
  2. नक्सा खोल्नुहोस्।
    सम्भावित तरिकाहरू यी हुन्:

    तपाईंका नक्साहरू विन्डोबाट नक्सा लोड गर्नुहोस्

    नक्सा ID प्रयोग गरेर नक्सा लोड गर्नुहोस् - "मेनु > इम्पोर्ट लोड गर्नुहोस्"

    अफलाइन नक्सा फाइल अपलोड गर्नुहोस् - "मेनु > कम्प्युटरबाट लोड गर्नुहोस्"

     
  3. माथिको टुलबारमा रहेको "MENU" बटनमा क्लिक गर्नुहोस्।
     
  4. "Scribble Maps" शीर्षकमुनि, "नक्सा बचत गर्नुहोस्" बटनमा क्लिक गर्नुहोस्।
    "नक्सा बचत गर्नुहोस्" विन्डो देखा पर्नेछ।
     
  5. "प्रयोगकर्ताहरू व्यवस्थापन गर्नुहोस्" बटनमा क्लिक गर्नुहोस्।
    "MANAGE USERS" विन्डो देखा पर्नेछ।

प्रयोगकर्ताको नक्सा पहुँच गर्ने अनुमति हटाउनुहोस्

  1. "MANAGE USERS" विन्डोमा, तपाईंले प्रयोगकर्ताहरू र तिनीहरूका भूमिकाहरूको सूची देख्नुहुनेछ।
     
  2. सूचीमा प्रयोगकर्ताको पङ्क्ति फेला पार्नुहोस्।
     
  3. प्रयोगकर्ताको नामको दायाँतिर, फोहोर फाल्ने बिन आइकनमा क्लिक गर्नुहोस्।
     
  4. प्रयोगकर्तालाई मेटाउन चाहनुहुन्छ कि भनेर सोध्ने पप-अप देखा पर्नेछ। "हो" बटनमा क्लिक गर्नुहोस्।
     
  5. प्रयोगकर्ताको इमेल ठेगाना विन्डोबाट हटाइएको तपाईंले देख्नुहुनेछ।
     
  6. "I’m not a robot" भन्ने सन्देश देखाउने चेकबक्समा क्लिक गर्नुहोस्। 
     
  7. (ऐच्छिक) यदि सोधियो भने, reCAPTCHA प्रक्रिया पूरा गर्नुहोस्।  
     
  8. "प्रयोगकर्ताहरू बचत गर्नुहोस्" बटनमा क्लिक गर्नुहोस्।
     
  9. "Back to Map Save" बटनमा क्लिक गर्नुहोस्।
     
  10. (ऐच्छिक) नक्सा बचत गर्नुहोस्।
    नोट: "प्रयोगकर्ताहरू बचत गर्नुहोस्" (चरण (Step) #8) मा क्लिक गरेपछि, एपले स्वचालित रूपमा प्रयोगकर्ताको नक्सा पहुँच हटाउँछ। त्यसैले तपाईंले नक्सा बचत गर्नु पर्दैन। नक्साहरू कसरी बचत गर्ने भनेर सिक्नुहोस् यो लिंकमा जानुहोस्: नक्सा बचत गर्नुहोस्
 

यो पनि हेर्नुहोस्

अनुमतिहरूका लागि प्रयोगकर्ताको भूमिका परिवर्तन गर्नुहोस् - (प्रयोगकर्ताहरू व्यवस्थापन गर्नुहोस् सुविधा) 

 
 

पछिल्लो अपडेट