Odstranitev uporabnikovega dovoljenja za dostop do zemljevida - (funkcija Upravljaj uporabnike)
Opomba: Za uporabo funkcije Upravljaj uporabnike morate biti Skrbnik zemljevida. Več o dovoljenjih glede na vloge izveste na tej povezavi:
Uvod v funkcijo Upravljaj uporabnike - Sodelovanje na enem zemljevidu
Odprite okno "Upravljaj uporabnike"
- Prijavite se v svoj račun Scribble Maps na:
https://www.scribblemaps.com/create(Izbirno) Kako se prijavite, izveste na tej povezavi:
Kako se prijaviti/registrirati - Odprite zemljevid.
To so možne metode:
Nalaganje zemljevida iz okna Vaši zemljevidi
Nalaganje zemljevida z ID zemljevida - "Meni > Naloži uvoz"
Nalaganje datoteke zemljevida brez povezave - "Meni > Naloži iz računalnika"
- Kliknite gumb "MENI" v zgornji orodni vrstici.
- Pod naslovom "Scribble Maps" kliknite gumb "Shrani zemljevid".
Prikaže se okno "Shrani zemljevid".
- Kliknite gumb: "Upravljaj uporabnike".
Prikaže se okno "UPRAVLJAJ UPORABNIKE".
Odstranite uporabnikovo dovoljenje za dostop do zemljevida
- V oknu "UPRAVLJAJ UPORABNIKE" boste videli seznam uporabnikov in njihovih vlog.
- Na seznamu poiščite vrstico z uporabnikom.
- Desno od uporabnikovega imena kliknite ikono koša za smeti.
- Prikaže se pojavno okno z vprašanjem, ali želite izbrisati uporabnika. Kliknite gumb "Da".
- Videli boste, da je uporabnikov e-poštni naslov odstranjen iz okna.
- Kliknite potrditveno polje s sporočilom: "I’m not a robot".
- (Izbirno) Če se prikaže poziv, izvedite postopek reCAPTCHA.
- Kliknite gumb: "Shrani uporabnike".
- Kliknite gumb: "Back to Map Save".
- (Izbirno) Shranite zemljevid.
Opomba: Potem ko kliknete "Shrani uporabnike" (Korak #8), aplikacija samodejno odstrani uporabnikov dostop do zemljevida. Zemljevida torej ni treba shraniti. Kako shranite zemljevide, izveste na tej povezavi: Shranjevanje zemljevida
Glejte tudi
Sprememba uporabnikove vloge za dovoljenja - (funkcija Upravljaj uporabnike)
Zadnja posodobitev