מרכז העזרה של Scribble Maps
שינוי שפה

הסרת הרשאת הגישה של משתמש למפה - (תכונת ניהול משתמשים)

הערה: כדי להשתמש בתכונת ניהול משתמשים, עליך להיות מנהל מערכת של המפה. מידע נוסף על הרשאות מבוססות תפקידים זמין בקישור הבא:
מבוא לתכונת ניהול משתמשים - שיתוף פעולה במפה אחת

פתיחת החלון "ניהול משתמשים"

  1. היכנס/י לחשבון Scribble Maps שלך בכתובת:
    https://www.scribblemaps.com/create 
    (אופציונלי) כדי ללמוד כיצד להיכנס לחשבון, היכנס/י לקישור הבא:
    כיצד להתחבר/להירשם
     
  2. פתח/י את המפה.
    אלה השיטות האפשריות:

    טעינת מפה מהחלון המפות שלך

    טעינת מפה באמצעות מזהה מפה - "תפריט > טעינת ייבוא"

    העלאת קובץ מפה לא מקוון - "תפריט > טעינה מהמחשב"

     
  3. לחץ/י על הכפתור "תפריט" בסרגל הכלים העליון.
     
  4. תחת הכותרת "Scribble Maps ‏", לחץ/י על הכפתור "שמירת המפה".
    החלון "שמירת המפה" יופיע.
     
  5. לחץ/י על הכפתור: "ניהול משתמשים".
    החלון "ניהול משתמשים" יופיע.

הסרת הרשאת הגישה של המשתמש למפה

  1. בחלון "ניהול משתמשים", תראה/י את רשימת המשתמשים ותפקידיהם.
     
  2. מצא/י ברשימה את השורה של המשתמש.
     
  3. מימין לשם המשתמש, לחץ/י על סמל פח האשפה.
     
  4. תופיע הודעה קופצת ששואלת אם למחוק את המשתמש. לחץ/י על הכפתור "כן".
     
  5. תראה/י שכתובת הדוא"ל של המשתמש הוסרה מהחלון.
     
  6. לחץ/י על תיבת הסימון שמציגה את ההודעה: "אני לא רובוט". 
     
  7. (אופציונלי) אם תתבקש/י, בצע/י את הליך reCAPTCHA.  
     
  8. לחץ/י על הכפתור: "שמירת משתמשים".
     
  9. לחץ/י על הכפתור: "חזרה לשמירת המפה".
     
  10. (אופציונלי) שמור/י את המפה.
    הערה: אחרי שלוחצים על "שמירת משתמשים" (צעד #8), האפליקציה מסירה אוטומטית את גישת המשתמש למפה. לכן אין צורך לשמור את המפה. כדי ללמוד כיצד לשמור מפות, היכנס/י לקישור הבא: שמירת מפה
 

ראה/י גם

שינוי תפקיד של משתמש לצורך הרשאות - (תכונת ניהול משתמשים) 

 
 

עודכן לאחרונה