Scribble Maps အကူအညီဌာန
ဘာသာစကား ပြောင်းရန်

အသုံးပြုသူတစ်ဦး၏ မြေပုံသို့ ဝင်ရောက်ခွင့်ကို ဖယ်ရှားရန် - (အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက်)

မှတ်စု: အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက်ကို အသုံးပြုရန် သင်သည် မြေပုံအတွက် စီမံခန့်ခွဲသူ ဖြစ်ရမည်။ ဤလင့်ခ်သို့ ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုခြင်းဖြင့် အခန်းကဏ္ဍအလိုက် ခွင့်ပြုချက်များအကြောင်း လေ့လာနိုင်ပါသည်:
အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက် မိတ်ဆက် - မြေပုံတစ်ခုတည်းတွင် ပူးပေါင်းဆောင်ရွက်ခြင်း

"အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ဝင်းဒိုးကို ဖွင့်ပါ

  1. သင့် Scribble Maps အကောင့်သို့ အကောင့်ဝင်ရန်:
    https://www.scribblemaps.com/create 
    (ရွေးချယ်နိုင်သည်) အကောင့်ဝင်နည်းကို လေ့လာရန် ဤလင့်ခ်သို့ ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုပါ:
    အကောင့်ဝင်နည်း/မှတ်ပုံတင်နည်း
     
  2. မြေပုံကို ဖွင့်ပါ။
    အောက်ပါနည်းလမ်းများ ရှိပါသည်:

    သင့်မြေပုံများ ဝင်းဒိုးမှ မြေပုံကို ဖွင့်ရန်

    မြေပုံ ID ကို အသုံးပြု၍ မြေပုံကို ဖွင့်ရန် - "မီနူး > ဖွင့်ရန်/သွင်းယူရန်"

    အော့ဖ်လိုင်း မြေပုံဖိုင်ကို အပ်လုဒ်တင်ရန် - "မီနူး > ကွန်ပျူတာမှ ဖွင့်ရန်"

     
  3. အပေါ်ဘားရှိ "မီနူး" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
     
  4. "Scribble Maps" ခေါင်းစဉ်အောက်ရှိ "မြေပုံ သိမ်းဆည်းရန်" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
    "မြေပုံ သိမ်းဆည်းရန်" ဝင်းဒိုး ပေါ်လာပါမည်။
     
  5. "အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
    "အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ဝင်းဒိုး ပေါ်လာပါမည်။

အသုံးပြုသူ၏ မြေပုံသို့ ဝင်ရောက်ခွင့်ကို ဖယ်ရှားပါ

  1. "အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ဝင်းဒိုးတွင် အသုံးပြုသူများနှင့် ၎င်းတို့၏ အခန်းကဏ္ဍများစာရင်းကို တွေ့ရပါမည်။
     
  2. စာရင်းထဲတွင် အသုံးပြုသူ၏ အတန်းကို ရှာပါ။
     
  3. အသုံးပြုသူ၏ အမည်ညာဘက်ရှိ အမှိုက်ပုံး အိုင်ကွန်ကို နှိပ်ပါ။
     
  4. အသုံးပြုသူကို ဖျက်လိုသလားဟု မေးသော ပေါ့ပ်အပ်တစ်ခု ပေါ်လာပါမည်။ "ဟုတ်ကဲ့" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
     
  5. အသုံးပြုသူ၏ အီးမေးလ်လိပ်စာ ဝင်းဒိုးမှ ဖယ်ရှားခံရသည်ကို တွေ့ရပါမည်။
     
  6. "ကျွန်ုပ်သည် ရိုဘော့ မဟုတ်ပါ" ဟူသော မက်ဆေ့ချ်ပြထားသည့် အမှန်ခြစ်ရန်အကွက်ကို နှိပ်ပါ။ 
     
  7. (ရွေးချယ်နိုင်သည်) တောင်းဆိုပါက reCAPTCHA လုပ်ငန်းစဉ်ကို ပြီးမြောက်အောင် လုပ်ဆောင်ပါ။  
     
  8. "အသုံးပြုသူများ သိမ်းဆည်းရန်" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
     
  9. "မြေပုံ သိမ်းဆည်းခြင်းသို့ နောက်သို့" ခလုတ်ကို နှိပ်ပါ။
     
  10. (ရွေးချယ်နိုင်သည်) မြေပုံကို သိမ်းဆည်းပါ။
    မှတ်စု: "အသုံးပြုသူများ သိမ်းဆည်းရန်" ကို နှိပ်ပြီးနောက် (အဆင့် #8) အက်ပ်သည် မြေပုံသို့ အသုံးပြုသူ၏ ဝင်ရောက်ခွင့်ကို အလိုအလျောက် ဖယ်ရှားပေးပါသည်။ ထို့ကြောင့် မြေပုံကို သိမ်းဆည်းရန် မလိုအပ်ပါ။ မြေပုံများ သိမ်းဆည်းနည်းကို လေ့လာရန် ဤလင့်ခ်သို့ ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုပါ: မြေပုံတစ်ခု သိမ်းဆည်းရန်
 

ဆက်လက်ကြည့်ရှုရန်

ခွင့်ပြုချက်များအတွက် အသုံးပြုသူတစ်ဦး၏ အခန်းကဏ္ဍကို ပြောင်းလဲရန် - (အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန် လုပ်ဆောင်ချက်) 

 
 

နောက်ဆုံး ပြင်ဆင်ချိန်