Scribble Maps Kömək Mərkəzi
Dili dəyişin

İstifadəçinin xəritəyə giriş icazəsini silin - (İstifadəçiləri idarə et funksiyası)

Qeyd: İstifadəçiləri idarə et funksiyasından istifadə etmək üçün siz xəritə üzrə Administrator olmalısınız. Rola əsaslanan icazələr haqqında öyrənmək üçün bu keçidə daxil olun:
İstifadəçiləri idarə et funksiyasına giriş - Tək xəritə üzərində əməkdaşlıq edin

"İstifadəçiləri idarə et" pəncərəsini açın

  1. Scribble Maps hesabınıza bu ünvandan daxil olun:
    https://www.scribblemaps.com/create 
    (İstəyə bağlı) Hesaba necə daxil olmağı öyrənmək üçün bu keçidə daxil olun:
    Necə daxil olmaq/qeydiyyatdan keçmək olar
     
  2. Xəritəni açın.
    Mümkün üsullar bunlardır:

    Xəritəni Xəritələriniz pəncərəsindən yükləyin

    Xəritəni Xəritə ID-si ilə yükləyin - "Menyu > Yüklə və idxal et"

    Oflayn xəritə faylını yükləyin - "Menyu > Kompüterdən yüklə"

     
  3. Yuxarı alətlər panelindəki "MENYU" düyməsini klikləyin.
     
  4. "Scribble Maps" başlığı altında "Xəritəni yadda saxla" düyməsini klikləyin.
    "Xəritəni yadda saxla" pəncərəsi görünəcək.
     
  5. "İstifadəçiləri idarə et" düyməsini klikləyin.
    "İSTİFADƏÇİLƏRİ İDARƏ ET" pəncərəsi görünəcək.

İstifadəçinin xəritəyə giriş icazəsini silin

  1. "İSTİFADƏÇİLƏRİ İDARƏ ET" pəncərəsində istifadəçilərin və onların rollarının siyahısını görəcəksiniz.
     
  2. Siyahıda istifadəçinin sətrini tapın.
     
  3. İstifadəçinin adının sağında Zibil qutusu ikonunu klikləyin.
     
  4. İstifadəçini silmək istədiyinizi soruşan bir pop-up görünəcək. "Bəli" düyməsini klikləyin.
     
  5. İstifadəçinin e-poçt ünvanının pəncərədən silindiyini görəcəksiniz.
     
  6. "Mən robot deyiləm" mesajını göstərən qeyd qutusunu klikləyin. 
     
  7. (İstəyə bağlı) Tələb olunarsa, reCAPTCHA prosedurunu yerinə yetirin.  
     
  8. "İstifadəçiləri yadda saxla" düyməsini klikləyin.
     
  9. "Xəritənin yadda saxlanmasına geri" düyməsini klikləyin.
     
  10. (İstəyə bağlı) Xəritəni yadda saxlayın.
    Qeyd: "İstifadəçiləri yadda saxla" düyməsini kliklədikdən sonra (Addım #8) tətbiq istifadəçinin xəritəyə girişini avtomatik olaraq silir. Ona görə də xəritəni yadda saxlamağa ehtiyac yoxdur. Xəritələri necə yadda saxlamağı öyrənmək üçün bu keçidə daxil olun: Xəritəni yadda saxlayın
 

Həmçinin bax

İcazələr üçün istifadəçinin rolunu dəyişdirin - (İstifadəçiləri idarə et funksiyası) 

 
 

Son yenilənmə