הגדרת מדיניות אבטחה של הצוות ב-Team Settings - (אפליקציית הצוות)
היכן נמצאות מדיניות האבטחה
בדף Team Settings יש שני כרטיסים. הכרטיס הראשון מיועד לשם הצוות ולתיאורו. הכרטיס השני, Security Settings, הוא המקום שבו שולטים באופן שבו חברי הצוות שומרים מפות. רק בעלים ומנהלים יכולים לשנות אותן. הדף מציג גם את Team Code בראשו.
את/ה פותח/ת את הדף הזה מהקטע Team Settings בפורטל הצוות.
Team Map Saving
שני המתגים האלה שולטים באופן שבו ניתן לשתף מפות של הצוות. הם אינם דורשים SSO.
Allow Private Maps
כאשר האפשרות הזו מושבתת, מפות שנשמרות בצוות יכולות להיות רק מאובטח או מוצפן. Private ו-לא רשום אינם מותרים.
Allow Password Access
כאשר האפשרות הזו מושבתת, מפות הצוות אינן יכולות להשתמש בסיסמת גישה. הגישה היא באמצעות חברות בצוות או הרשאה מפורשת בלבד.
Block Personal Map Saving
מדיניות זו מנתבת את שמירות המפות של חבר צוות אל הצוות במקום אל החשבון האישי שלו. היא פועלת עבור חברי צוות שכתובת הדוא"ל שלהם תואמת לאחד מדומייני ה-SSO המאומתים שלך.
עליך לאמת תחילה לפחות דומיין SSO אחד. אם אין לך אף אחד, הדף מציג אזהרה עם קישור לאימות דומיין בדף ההגדרות של SSO, והמתג נשאר כבוי.
כאשר לפחות דומיין אחד מאומת, הדף מציג:
- את רשימת הדומיינים המאומתים ואת מספר המשתמשים בכל אחד מהם.
- כמה משתמשים יש עם כתובות דוא"ל מדומיין מאומת.
- כמה מהמפות הפרטיות שלהם יושפעו.
שימוש במתג Block Personal Saving מפעיל את המדיניות. כאשר היא פועלת, כל שמירות המפות של המשתמשים המושפעים נשמרות בצוות.
העברת מפות פרטיות קיימות
כאשר מפעילים את המדיניות ולמשתמשים המושפעים עדיין יש מפות פרטיות, הדף שואל אם ברצונך להעבירן עכשיו.
- לחיצה על Migrate Maps to Team מעבירה את המפות הפרטיות הקיימות אל הצוות.
- לחיצה על דילוג משאירה אותן כפי שהן.
אם נשארו מפות מאחור, הדף שומר כפתור העברה כדי שתוכל/י להעביר את המפות שנותרו מאוחר יותר.
עודכן לאחרונה