Ορίστε πολιτικές ασφαλείας ομάδας στο Team Settings - (Team web app)
Where the security policies live
Η σελίδα Team Settings περιλαμβάνει δύο κάρτες. Η πρώτη κάρτα αφορά το όνομα και την περιγραφή της ομάδας σας. Η δεύτερη κάρτα, Security Settings, είναι το σημείο όπου ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη αποθηκεύουν χάρτες. Μόνο οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές μπορούν να τα αλλάξουν αυτά. Η σελίδα εμφανίζει επίσης το Team Code σας στο επάνω μέρος.
Ανοίγετε αυτήν τη σελίδα από την ενότητα Team Settings της πύλης της ομάδας.
Team Map Saving
Αυτοί οι δύο διακόπτες ελέγχουν τον τρόπο κοινής χρήσης των χαρτών της ομάδας. Δεν απαιτούν SSO.
Allow Private Maps
Όταν αυτό είναι απενεργοποιημένο, οι χάρτες που αποθηκεύονται στην ομάδα μπορούν να είναι μόνο Secure ή Encrypted. Τα Private και Unlisted δεν επιτρέπονται.
Allow Password Access
Όταν αυτό είναι απενεργοποιημένο, οι χάρτες της ομάδας δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικό πρόσβασης. Η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω συμμετοχής στην ομάδα ή με ρητή άδεια.
Block Personal Map Saving
Αυτή η πολιτική κατευθύνει τις αποθηκεύσεις χαρτών ενός μέλους στην ομάδα αντί για τον προσωπικό του λογαριασμό. Λειτουργεί για μέλη των οποίων το email αντιστοιχεί σε έναν από τους επαληθευμένους τομείς SSO σας.
Πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε τουλάχιστον έναν τομέα SSO. Εάν δεν έχετε κανέναν, η σελίδα εμφανίζει μια προειδοποίηση με έναν σύνδεσμο για την επαλήθευση ενός τομέα στη σελίδα ρυθμίσεων SSO, και ο διακόπτης παραμένει απενεργοποιημένος.
Όταν επαληθευτεί τουλάχιστον ένας τομέας, η σελίδα εμφανίζει:
- Τη λίστα με τους επαληθευμένους τομείς και πόσους χρήστες έχει ο καθένας.
- Πόσοι χρήστες έχουν επαληθευμένα email τομέα.
- Πόσοι από τους ιδιωτικούς χάρτες τους θα επηρεαστούν.
Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη Block Personal Saving για να ενεργοποιήσετε την πολιτική. Όταν είναι ενεργοποιημένη, όλες οι αποθηκεύσεις χαρτών από τους επηρεαζόμενους χρήστες αποθηκεύονται στην ομάδα.
Μεταφορά υπαρχόντων ιδιωτικών χαρτών
Όταν ενεργοποιείτε την πολιτική και οι επηρεαζόμενοι χρήστες εξακολουθούν να έχουν ιδιωτικούς χάρτες, η σελίδα σάς ρωτά αν θέλετε να τους μετακινήσετε τώρα.
- Κάντε κλικ στο Migrate Maps to Team για να μετακινήσετε τους υπάρχοντες ιδιωτικούς χάρτες στην ομάδα.
- Κάντε κλικ στο Skip για να τους αφήσετε ως έχουν.
Εάν μείνουν πίσω χάρτες, η σελίδα διατηρεί ένα κουμπί μεταφοράς, ώστε να μπορείτε να μετακινήσετε τους υπόλοιπους χάρτες αργότερα.
Τελευταία ενημέρωση