កំណត់គោលការណ៍សុវត្ថិភាពផែនទីរបស់ក្រុមអ្នក (កម្មវិធីគេហទំព័រក្រុម)
កន្លែងដែលគោលការណ៍សុវត្ថិភាពផែនទីស្ថិតនៅ
ទំព័រ Map Security គឺជាកន្លែងដែលអ្នកគ្រប់គ្រងរបៀបដែលសមាជិករក្សាទុក និងចែករំលែកផែនទីរបស់ក្រុម។ អ្នកបើកវាពីធាតុ Map Security នៅក្រោម ផែនទី ក្នុងរបារចំហៀងនៃផតថលក្រុម។ មានតែម្ចាស់ និងអ្នកគ្រប់គ្រងប៉ុណ្ណោះដែលអាចមើលឃើញ និងផ្លាស់ប្តូរការកំណត់ទាំងនេះ។
Team Map Saving
ការបិទបើកទាំងនេះគ្រប់គ្រងរបៀបដែលផែនទីរបស់ក្រុមអាចត្រូវបានចែករំលែក។ ពួកវាមិនត្រូវការ SSO ទេ។
Allow Public Maps
នៅពេលដែលវា បើក សមាជិកអាចរក្សាទុកផែនទីសាធារណៈទៅក្រុម។ ផែនទីសាធារណៈត្រូវបានចុះបញ្ជី ហើយអាចស្វែងរកបានដោយនរណាម្នាក់ក្នុងថតរបស់ ScribbleMaps។ នៅពេលអ្នកបើកវា ការបញ្ជាក់មួយនឹងស្នើឱ្យអ្នកទទួលស្គាល់រឿងនេះមុនពេលវាមានប្រសិទ្ធភាព។
វាបិទតាមលំនាំដើម ដែលរក្សាផែនទីរបស់ក្រុមឱ្យនៅក្រៅថតសាធារណៈ។
Allow Unlisted Maps
នៅពេលដែលវា បើក សមាជិកអាចរក្សាទុកផែនទីមិនបង្ហាញជាសាធារណៈទៅក្រុម។ ផែនទីដែលមិនបង្ហាញជាសាធារណៈមិនបង្ហាញក្នុងការស្វែងរក ឬបញ្ជីទេ ប៉ុន្តែនរណាម្នាក់ដែលមានតំណភ្ជាប់អាចមើលវាបាន។ នៅពេលអ្នកបើកវា ការបញ្ជាក់មួយនឹងស្នើឱ្យអ្នកទទួលស្គាល់រឿងនេះមុនពេលវាមានប្រសិទ្ធភាព។
នៅពេលដែលវា បិទ ផែនទីដែលបានរក្សាទុកទៅក្រុមអាចជា មានសុវត្ថិភាព ឬ បានអ៊ិនគ្រីប ប៉ុណ្ណោះ។ មិនបង្ហាញជាសាធារណៈ មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
Allow Password Access
នៅពេលដែលវា បិទ ផែនទីរបស់ក្រុមមិនអាចប្រើពាក្យសម្ងាត់សម្រាប់ការចូលប្រើប្រាស់បានទេ។ ការចូលប្រើប្រាស់គឺតាមរយៈសមាជិកភាពក្រុម ឬការអនុញ្ញាតជាក់លាក់ប៉ុណ្ណោះ។
Block Personal Map Saving
គោលការណ៍នេះបញ្ជូនការរក្សាទុកផែនទីរបស់សមាជិកទៅក្រុម ជំនួសឱ្យគណនីផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ពួកគេ។ វាដំណើរការសម្រាប់សមាជិកដែលអ៊ីមែលរបស់ពួកគេត្រូវនឹងដែន SSO ណាមួយដែលបានផ្ទៀងផ្ទាត់របស់អ្នក។
អ្នកត្រូវតែផ្ទៀងផ្ទាត់ដែន SSO យ៉ាងហោចណាស់មួយជាមុនសិន។ ប្រសិនបើអ្នកមិនមាន ទំព័រនឹងបង្ហាញការព្រមានជាមួយតំណភ្ជាប់ដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ដែននៅលើទំព័រការកំណត់ SSO ហើយការបិទបើកនៅតែបិទ។
នៅពេលដែលមានដែនយ៉ាងហោចណាស់មួយត្រូវបានផ្ទៀងផ្ទាត់ ទំព័របង្ហាញ៖
- បញ្ជីនៃដែនដែលបានផ្ទៀងផ្ទាត់ និងចំនួនអ្នកប្រើប្រាស់ដែលដែននីមួយៗមាន។
- ចំនួនអ្នកប្រើប្រាស់ដែលមានអ៊ីមែលដែនដែលបានផ្ទៀងផ្ទាត់។
- ចំនួនផែនទីផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ពួកគេដែលនឹងរងផលប៉ះពាល់។
ប្រើប្រាស់ការបិទបើក Block Personal Saving ដើម្បីបើកគោលការណ៍។ នៅពេលដែលវាបើក ការរក្សាទុកផែនទីទាំងអស់ពីអ្នកប្រើប្រាស់ដែលរងផលប៉ះពាល់ត្រូវបានរក្សាទុកទៅក្រុម។
Migrate existing personal maps
នៅពេលអ្នកបើកគោលការណ៍ ហើយអ្នកប្រើប្រាស់ដែលរងផលប៉ះពាល់នៅតែមានផែនទីផ្ទាល់ខ្លួន ទំព័រនឹងសួរថាតើអ្នកចង់ផ្លាស់ទីពួកវាឥឡូវនេះឬអត់។
- ចុច Migrate Maps to Team ដើម្បីផ្លាស់ទីផែនទីផ្ទាល់ខ្លួនដែលមានស្រាប់ទៅក្រុម។
- ចុច រំលង ដើម្បីទុកពួកវាដូចដែលវាជា។
ប្រសិនបើមានផែនទីត្រូវបានទុកចោល ទំព័រនឹងរក្សាប៊ូតុងផ្លាស់ប្តូរទីតាំង ដើម្បីឱ្យអ្នកអាចផ្លាស់ទីផែនទីដែលនៅសល់នៅពេលក្រោយ។
ធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពចុងក្រោយ