מרכז העזרה של Scribble Maps
שינוי שפה

הגדרת מדיניות אבטחת המפות של הצוות שלך (אפליקציית האינטרנט של הצוות)

היכן נמצאות מדיניות אבטחת המפות

הדף Map Security הוא המקום שבו שולטים באופן שבו חברי הצוות שומרים ומשתפים מפות צוות. פותחים אותו מהפריט Map Security תחת מפות בסרגל הצד של פורטל הצוות. רק בעלים ומנהלים יכולים לראות ולשנות את ההגדרות האלה.

Team Map Saving

המתגים האלה שולטים באופן שבו ניתן לשתף מפות צוות. הם אינם דורשים SSO.

Allow Public Maps

כאשר האפשרות הזו מופעלת, חברי הצוות יכולים לשמור מפות ציבורי בצוות. מפות ציבורי מופיעות ברשימות וניתנות לחיפוש על ידי כל אחד בספריית ScribbleMaps. כשמפעילים אותה, מופיעה בקשת אישור שבה יש לאשר זאת לפני שההגדרה נכנסת לתוקף.

האפשרות הזו כבויה כברירת מחדל, וכך מפות הצוות נשארות מחוץ לספרייה הציבורית.

Allow Unlisted Maps

כאשר האפשרות הזו מופעלת, חברי הצוות יכולים לשמור מפות לא רשום בצוות. מפות לא רשום אינן מופיעות בחיפוש או ברשימות, אבל כל מי שיש לו את הקישור יכול לצפות בהן. כשמפעילים אותה, מופיעה בקשת אישור שבה יש לאשר זאת לפני שההגדרה נכנסת לתוקף.

כאשר האפשרות הזו מושבתת, מפות שנשמרות בצוות יכולות להיות רק מאובטח או מוצפן. לא רשום אינו מותר.

Allow Password Access

כאשר האפשרות הזו מושבתת, מפות צוות אינן יכולות להשתמש בסיסמת גישה. הגישה היא לפי חברות בצוות או הרשאה מפורשת בלבד.

Block Personal Map Saving

המדיניות הזו מנתבת את שמירות המפות של חבר צוות אל הצוות במקום אל החשבון האישי שלו. היא פועלת עבור חברי צוות שכתובת הדוא״ל שלהם תואמת לאחד מדומייני ה-SSO המאומתים שלך.

תחילה יש לאמת לפחות דומיין SSO אחד. אם אין לך אף אחד, הדף מציג אזהרה עם קישור לאימות דומיין בדף הגדרות ה-SSO, והמתג נשאר כבוי.

כאשר לפחות דומיין אחד מאומת, הדף מציג:

  • את רשימת הדומיינים המאומתים ואת מספר המשתמשים בכל אחד מהם.
  • כמה משתמשים יש עם כתובות דוא״ל מדומיין מאומת.
  • כמה ממפות האישי שלהם יושפעו.

יש לבצע שימוש במתג Block Personal Saving כדי להפעיל את המדיניות. כשהיא מופעלת, כל שמירות המפות של המשתמשים המושפעים נשמרות בצוות.

העברת מפות אישי קיימות

כשמפעילים את המדיניות ועדיין יש למשתמשים מושפעים מפות אישי, הדף שואל אם ברצונך להעביר אותן עכשיו.

  • לחיצה על Migrate Maps to Team מעבירה את מפות האישי הקיימות אל הצוות.
  • לחיצה על דילוג משאירה אותן כפי שהן.

אם נותרו מפות, הדף שומר כפתור העברה כדי שתוכל להעביר את המפות שנותרו במועד מאוחר יותר.

עודכן לאחרונה