Management multi-utilizator și colaborare
Opțiunile de colaborare vă sunt disponibile ca utilizator VIP sau Free pe Scribble Maps.
Când lucrați la o hartă cu alte două sau mai multe persoane și cineva face modificări la o hartă în timp ce lucrați la ea, veți primi o notificare ca aceasta.
.
'Merge' va prelua cea mai recentă hartă, o va combina cu a dvs. și va salva rezultatul.
'Overwrite' va salva doar modificările dvs. și va omite îmbinarea.
De asemenea, am adăugat o opțiune „merge” în meniul de încărcare/import. Aceasta vă va permite să salvați hărți cu Map Id diferite și să le îmbinați. Merge funcționează diferit față de import, în sensul că, dacă o suprapunere există deja, nu va crea un duplicat.
Când vă salvați harta, există un buton „Manage Users” chiar sub caseta de selectare autosave.
Pentru a extinde permisiunile către alte persoane pentru a fi „Admin”, „Editor” sau „Viewer”, există o funcție de gestionare a utilizatorilor care este disponibilă pentru până la 3 utilizatori free sau cu VIP - 5 utilizatori free și utilizatori VIP nelimitați.
Următoarele explică diferitele niveluri de permisiuni:
Admin:
Editor:
Viewer:
*** Este important ca fiecare persoană să fie conectată cu profilul de e-mail atribuit pentru ca permisiunile să funcționeze corect ***
Articolul complet de pe blog poate fi accesat la următorul link:
http://blog.scribblemaps.com/2017/01/managing-users-collaboration.html
Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul acestui centru de asistență.
Ultima actualizare
.
