အသုံးပြုသူ အစုံလိုက် စီမံခန့်ခွဲမှုနှင့် ပူးပေါင်းဆောင်ရွက်မှု
Scribble Maps တွင် VIP သို့မဟုတ် အခမဲ့ အသုံးပြုသူအဖြစ် ပူးပေါင်းဆောင်ရွက်ရေး ရွေးချယ်စရာများကို အသုံးပြုနိုင်ပါသည်။
အခြားသူ နှစ်ဦး သို့မဟုတ် နှစ်ဦးထက်ပိုသူများနှင့်အတူ မြေပုံတစ်ခုပေါ်တွင် အလုပ်လုပ်နေစဉ် သင်လုပ်ဆောင်နေချိန်၌ တစ်စုံတစ်ယောက်က မြေပုံကို ပြောင်းလဲလိုက်ပါက ဤကဲ့သို့ ပြသမည့် အမှာစကား တစ်ခု ရရှိပါမည်။
.
'ပေါင်းစည်းရန်' က နောက်ဆုံးမြေပုံကို ယူပြီး သင့်မြေပုံနှင့် ပေါင်းစပ်ကာ ရလဒ်ကို သိမ်းဆည်းပေးပါမည်။
'Overwrite' က သင်၏ ပြောင်းလဲမှုများကိုသာ သိမ်းဆည်းပြီး ပေါင်းစည်းခြင်းကို ကျော်သွားပါမည်။
ဖွင့်/တင်သွင်းမီနူးတွင်လည်း "ပေါင်းစည်းရန်" ရွေးချယ်စရာတစ်ခု ထပ်ထည့်ထားပါသည်။ ၎င်းဖြင့် မြေပုံ ID မတူသော မြေပုံများကို သိမ်းဆည်းပြီး ပေါင်းစည်းနိုင်ပါသည်။ ပေါင်းစည်းခြင်းသည် တင်သွင်းခြင်းနှင့် ကွဲပြားပြီး၊ overlay တစ်ခု ရှိပြီးသားဖြစ်ပါက ထပ်တူ မဖန်တီးပါ။
သင့်မြေပုံကို သိမ်းဆည်းသောအခါ autosave checkbox အောက်တွင် "အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲရန်" ခလုတ်တစ်ခု ရှိပါသည်။
အခြားသူများကို "စီမံခန့်ခွဲသူ"၊ "တည်းဖြတ်သူ" သို့မဟုတ် "ကြည့်ရှုသူ" အဖြစ် ခွင့်ပြုချက်များ ချပေးရန် အသုံးပြုသူများ စီမံခန့်ခွဲသည့် လုပ်ဆောင်ချက်တစ်ခု ရှိပြီး၊ ၎င်းကို အခမဲ့ အသုံးပြုသူ ၃ ဦးအထိ သို့မဟုတ် VIP - အခမဲ့ အသုံးပြုသူ ၅ ဦးနှင့် အကန့်အသတ်မရှိ VIP အသုံးပြုသူများအတွက် အသုံးပြုနိုင်ပါသည်။
ခွင့်ပြုချက် အဆင့်များ၏ ကွာခြားချက်ကို အောက်ပါအတိုင်း ရှင်းပြထားပါသည်။
စီမံခန့်ခွဲသူ -
တည်းဖြတ်သူ -
ကြည့်ရှုသူ -
*** ခွင့်ပြုချက်များ မှန်ကန်စွာ အလုပ်လုပ်ရန် တစ်ဦးချင်းစီသည် ၎င်းတို့အား သတ်မှတ်ပေးထားသော အီးမေးလ် ပရိုဖိုင်ဖြင့် ဝင်ရောက်ထားရန် အရေးကြီးပါသည် ***
blog post အပြည့်အစုံကို အောက်ပါ လင့်ခ်မှ ဝင်ရောက်ဖတ်ရှုနိုင်ပါသည် -
http://blog.scribblemaps.com/2017/01/managing-users-collaboration.html
မေးမြန်းလိုသည်များ ရှိပါက ဤ support help မှတစ်ဆင့် ကျွန်ုပ်တို့ထံ ပြန်လည်ဆက်သွယ်နိုင်ပါသည်။
နောက်ဆုံး ပြင်ဆင်ချိန်
.
