Διαχείριση Πολλαπλών Χρηστών και Συνεργασία
Οι επιλογές συνεργασίας είναι διαθέσιμες σε εσάς ως VIP ή Free χρήστη στο Scribble Maps.
Όταν εργάζεστε σε έναν χάρτη με δύο ή περισσότερα άλλα άτομα και κάποιος κάνει αλλαγές σε έναν χάρτη ενώ εργάζεστε σε αυτόν, θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα όπως αυτό.
.
'Merge' θα ανακτήσει τον πιο πρόσφατο χάρτη, θα τον συνδυάσει με τον δικό σας και θα αποθηκεύσει το αποτέλεσμα.
'Overwrite' θα αποθηκεύσει μόνο τις δικές σας αλλαγές και θα παρακάμψει τη συγχώνευση.
Έχουμε επίσης προσθέσει μια επιλογή "merge" στο μενού load/import. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποθηκεύετε χάρτες με διαφορετικό Map Id και να τους συγχωνεύετε. Το Merge λειτουργεί διαφορετικά από το import, καθώς εάν ένα overlay υπάρχει ήδη, δεν θα δημιουργήσει διπλότυπο.
Όταν αποθηκεύετε τον χάρτη σας, υπάρχει ένα κουμπί "Manage Users" ακριβώς κάτω από το πλαίσιο επιλογής autosave.
Για να επεκτείνετε τα δικαιώματα σε άλλα άτομα ώστε να είναι είτε "Admin", "Editor" ή "Viewer", υπάρχει μια λειτουργία manage users η οποία είναι διαθέσιμη για έως και 3 free χρήστες ή με VIP - 5 free χρήστες και unlimited VIP χρήστες.
Τα παρακάτω εξηγούν τα διαφορετικά επίπεδα δικαιωμάτων:
Admin:
Editor:
Viewer:
*** Είναι σημαντικό κάθε άτομο να είναι συνδεδεμένο με το προφίλ email που του έχει εκχωρηθεί, προκειμένου να λειτουργούν σωστά τα δικαιώματα ***
Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη ανάρτηση του ιστολογίου από τον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://blog.scribblemaps.com/2017/01/managing-users-collaboration.html
Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της βοήθειας υποστήριξης.
Τελευταία ενημέρωση
.
