Scribble Maps सहायता केन्द्र
भाषा परिवर्तन गर्नुहोस्

प्रयोगकर्ताका व्यक्तिगत नक्साहरू तपाईंको टोलीमा सार्नुहोस् - (Team web app)

Migrate Maps पृष्ठले के गर्छ

कहिलेकाहीँ कुनै व्यक्तिले तपाईंको टोलीमा सामेल हुनु अघि आफ्नै खातामा नक्साहरू सेभ गरेको हुन्छ। Migrate Maps पृष्ठले ती व्यक्तिगत नक्साहरू टोलीमा सार्छ।

ती व्यक्तिले पहिले सार्ने कुरा अनुमोदन गर्नुपर्छ। तपाईंले अनुरोध पठाउनुहुन्छ, उनीहरूले इमेल पाउँछन्, र उनीहरूले साइन इन गरेर अनुमोदन नगरेसम्म केही पनि सारिँदैन।

तपाईंले साइडबारमा नक्साहरू अन्तर्गत रहेको Migrate Maps बाट यो पृष्ठ खोल्नुहुन्छ। केवल मालिक र एडमिनहरूले मात्र यो देख्न सक्छन्। पृष्ठको हेडर Migrate Personal Maps लेखिएको हुन्छ।

कुन नक्साहरू सारिन्छन्

नक्सा के यो सारिन्छ?
ती व्यक्तिको स्वामित्वमा रहेको कुनै पनि टोलीमा नरहेको नक्सा हो।
पहिले नै अर्को टोलीको भइसकेको नक्सा सारिँदैन। त्यसलाई छोडिन्छ।
अभिलेखमा राखिएको (archived) नक्सा सारिँदैन।
अरू कसैको स्वामित्वमा रहेको नक्सा सारिँदैन। केवल त्यही एक व्यक्तिका नक्साहरू मात्र सारिन्छन्।

ती व्यक्तिका सबै योग्य नक्साहरू एकै पटक सारिन्छन्। तपाईं एकएक गरेर नक्साहरू छनोट गर्न सक्नुहुन्न।

एक पटक नक्साहरू टोलीमा पुगेपछि, टोलीका सदस्यहरूले तिनलाई टोलीको अनुमतिहरू अनुसार खोल्न सक्छन्। यो सार्ने काम स्वतः फिर्ता गर्न सकिँदैन।

चरण (Step) 1: अनुरोध पठाउनुहोस्

  1. साइडबारमा, Migrate Maps मा क्लिक गर्नुहोस्।
  2. User Email मा, जसका नक्साहरू सार्न चाहनुहुन्छ त्यस Scribble Maps प्रयोगकर्ताको इमेल ठेगाना टाइप गर्नुहोस्।
  3. Team मा, नक्साहरू जाने टोली छनोट गर्नुहोस्। सूचीमा तपाईंले स्वामित्व वा प्रशासन गर्ने टोलीहरू मात्र देखिन्छन्।
  4. प्रमाणीकरण बाकस पूरा गर्नुहोस्।
  5. Send Migration Request मा क्लिक गर्नुहोस्।

Request Sent शीर्षकको एउटा बाकस देखिन्छ: "We emailed an approval link to the user. Their personal maps will move to the team only after they sign in and approve."

अनुरोध पठाउँदा केही पनि सारिँदैन।

चरण (Step) 2: प्रयोगकर्ताले अनुमोदन गर्छन्

तपाईंले नाम लिनुभएको व्यक्तिले अनुमोदन लिङ्क सहितको इमेल पाउँछन्। यो लिङ्क 7 दिन सम्म चल्छ। त्यसपछि तपाईंले नयाँ अनुरोध पठाउनुपर्छ।

उनीहरू त्यही इमेल ठेगानाबाट Scribble Maps मा साइन इन भएका हुनुपर्छ। फर्वार्ड गरिएको लिङ्क अरू कसैका लागि काम गर्दैन।

उनीहरूले लिङ्क खोल्दा Approve Map Migration शीर्षकको पृष्ठ देख्छन्। त्यसले कतिवटा नक्साहरू र कुन टोलीमा सारिनेछन् भनी बताउँछ, र यो स्वतः फिर्ता गर्न सकिँदैन भनी चेतावनी दिन्छ। उनीहरूले सम्पन्न गर्न Approve & Move मा क्लिक गर्छन्।

त्यसपछि पृष्ठमा Maps Migrated लेखिन्छ र कतिवटा नक्साहरू सारिए भनी देखाउँछ।

यदि उनीहरूसँग कुनै व्यक्तिगत नक्सा थिएन भने, उनीहरूले यसको सट्टा No Maps to Migrate देख्छन्, र केही पनि परिवर्तन हुँदैन। सार्ने काम सकिएपछि उनीहरूले फेरि लिङ्क खोले भने, उनीहरूले Already Migrated देख्छन्।

यो Block Personal Saving जस्तै होइन

दुवै सुविधाहरूले व्यक्तिगत नक्साहरूसँग सम्बन्धित काम गर्छन्, तर तिनीहरूको काम फरक छ।

Migrate Maps Block Personal Saving
पहिले नै अवस्थित नक्साहरू सार्छ। भविष्यका सेभहरू कहाँ जान्छन् भन्ने परिवर्तन गर्छ।
एक पटकमा नाम उल्लेख गरिएको एक व्यक्ति। प्रमाणित SSO डोमेनका सबै जना।
ती व्यक्तिले अनुमोदन गर्नुपर्छ। तपाईंले सक्रिय गर्ने टोली नीति।
Migrate Maps पृष्ठमा। Map Security पृष्ठमा।

यदि अनुरोध पठाउन सकिएन भने

सन्देश के गर्ने
Enter a valid email address तपाईंले टाइप गरेको ठेगाना जाँच गर्नुहोस्।
Select a team ड्रपडाउनबाट एउटा टोली छनोट गर्नुहोस्।
Please complete the verification प्रमाणीकरण बाकस पूरा गर्नुहोस्, त्यसपछि फेरि पठाउनुहोस्।
You must be an Owner or Admin of a team to migrate maps. तपाईंले कुनै पनि टोलीको स्वामित्व वा प्रशासन गर्नुहुन्न। आफ्नो टोलीको मालिकसँग सोध्नुहोस्।
No Scribble Maps account was found for that email address. ती व्यक्तिसँग पहिले Scribble Maps खाता हुनुपर्छ। टाइपमा गल्ती छ कि जाँच गर्नुहोस्, वा उनीहरूले कुन ठेगाना प्रयोग गर्छन् भनी सोध्नुहोस्।
This team must have an active subscription with at least one non-viewer seat before personal maps can be migrated into it. Billing पृष्ठमा कम्तीमा एउटा Pro Basic वा Pro Business सिट किन्नुहोस्, त्यसपछि फेरि प्रयास गर्नुहोस्। केवल भ्युअर सिटहरू पर्याप्त हुँदैनन्।
Captcha verification failed. Please try again. प्रमाणीकरण बाकस फेरि पूरा गर्नुहोस् र पुनः पठाउनुहोस्।
This migration link is invalid or has expired. प्रयोगकर्ताको लिङ्क 7 दिनभन्दा पुरानो भयो। नयाँ अनुरोध पठाउनुहोस्।

Audit log

सार्ने कामका दुवै भागहरू तपाईंको टोलीको Audit Log मा रेकर्ड हुन्छन्। अनुरोध पठाइँदा एउटा प्रविष्टि देखिन्छ, र प्रयोगकर्ताले अनुमोदन गरेर नक्साहरू सारिँदा अर्को प्रविष्टि देखिन्छ।

पछिल्लो अपडेट